Правила відвідування Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP

Дякуємо вам за інтерес до Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP і нагадуємо, що при його відвідуванні ви повинні дотримуватися цих Правил, які встановлені з метою забезпечення вашого безпечного та комфортного перебування на ньому.

 

ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» (далі – організатор) у праві на власний розсуд визначати правила та порядок відвідування, вартість вхідного квитка та коло осіб, які допускаються на Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP, виходячи з цілей його проведення.

 

Визначення термінів:

  • Форум – Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP.
  • Експонент – організація чи особа, яка представляє товари чи послуги на форумі.
  • Відвідувач – особа, яка відвідує форум з метою ознайомлення з експозицією, обговорення та укладання ділових угод.
  • Експонат – це предмет або об'єкт, представлений експонентом для демонстрації на форумі.

 

  1. Особи, які прийняли запрошення організатора відвідати форум, а також зареєструвалися як відвідувачі, погоджуються з цими правилами та зобов'язуються їх дотримуватися.

 

  1. Приймаючи умови відвідування форуму, ви даєте свою згоду на обробку своїх персональних даних та використання свого зображення на фотографіях з форуму в інформаційних матеріалах, які публікує організатор.

 

  1. Відвідування форуму дозволено особам, які досягли 18 років. Обмеження за віком пов'язане з тим, що багато експонатів та матеріалів форуму можуть бути призначені для дорослої аудиторії та вимагати певного рівня професійної підготовки чи обізнаності.

 

  1. Вхід на форум можливий лише для професійних відвідувачів. Професійний відвідувач – це спеціаліст, представник підприємства, організації, асоціації чи державного органу, який прибув із діловими чи професійними намірами, що відповідають профілю форуму.

 

  1. Відвідати форум можна, отримавши бедж відвідувача на стійці реєстрації, за наявності запрошення або зареєструвавшись на сайті http://www.invitation.kiev.ua, отримавши електронний квиток.
    Онлайн реєстрація на сайті дозволить заощадити час при вході на форум. Після заповнення форми вам буде відправлено онлайн квиток на вашу електронну адресу. Пред'явивши його на стійці реєстрації, ви отримаєте бедж відвідувача.

 

  1. Бедж, отриманий на стійці реєстрації, є підставою для входу на територію форуму. Він дійсний протягом усього часу проведення форуму.

 

  1. Передача беджу третім особам суворо заборонена. Організатор форуму має право перевірити відповідність даних на беджі із посвідченням особи або іншим підтверджуючим документом відвідувача.

 

  1. Відвідувачам забороняється здійснювати торгівлю, розповсюджувати рекламні матеріали, проводити презентації чи інші заходи без письмового дозволу організатора.

 

  1. На території форуму не допускається поведінка, яка не відповідає діловому характеру заходу та загальноприйнятим нормам професійного етикету.

 

  1. Відвідувачам забороняється торкатися руками чи іншими предметами до експонатів без дозволу відповідного експонента.

 

  1. Студенти профільних ВНЗ з факультетів, які стосуються тематики форуму, мають право безкоштовного відвідування форуму ЛИШЕ в останній день його проведення. Студенти решти факультетів на форум не допускаються.
    Мета відвідування форуму: ознайомлення з новітніми розробками та технологіями, які студенти будуть використовувати в курсовому та дипломному проектуванні, а також знайомство з провідними компаніями та фахівцями галузі.
    Вхід на форум студентів можливий лише у супроводі викладача та за списком, офіційно завіреним адміністрацією відповідного ВНЗ. Список має бути погоджений з організатором не пізніше ніж за два тижні до дати відкриття форуму.

 

  1. У разі порушення цих правил організатор має право відмовити порушнику у подальшому відвідуванні форуму без компенсації можливих витрат.

 

  1. Організатор залишає за собою право вносити зміни до цих правил на свій розсуд.

 

Бажаємо вам корисного та приємного відвідування форуму!

 

Місце проведення

Фотогалерея

Про нас

IFFIP є сполучною ланкою між постачальниками, виробниками обладнання, виробниками упаковки, переробними і виробничими компаніями

Телефони: (+380) 44 490 6203, (+380) 44 490 6234, Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.