Хлібопекарська і кондитерська індустрія - міжнародна виставка хліба, обладнання, технологій та інгредієнтів

Виставка відображає останні тенденції розвитку української хлібопекарської та кондитерської промисловості, а також стан світового ринку хлібопечення і кондитерської справи, сприяє розвитку вітчизняного хлібопечення, демонструє досягнення, передові технології, допомагає в пошуку нових рішень фахівцям хлібопекарської та кондитерської галузі України. Сприяє підвищенню рівня та якості життя української нації шляхом просування інноваційних, екологічних технологій та продуктів хлібопекарської та кондитерської індустрії.

Учасники виставки - виробники та постачальники обладнання та інгредієнтів для хлібопекарської та кондитерської промисловості.

Відвідувачі виставки - фахівці хлібопекарської та кондитерської промисловості - керівники, інженери, технологи хлібзаводів, пекарень, міні-пекарень; пекарі, кондитери, ресторатори та інші фахівці.

Виставка «Хлібопекарська і кондитерська індустрія» входить до складу Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP, який також об'єднує виставки: «ПродТехМаш», «Пак Експо», «Прод Експо», які охоплюють основні напрямки харчової промисловості.

Одночасне проведення виставок значно розширює горизонти співпраці між представниками харчової, харчопереробної і пакувальної галузей, так як експоненти одних виставок є прямі клієнти інших.

Місце проведення

Фотогалерея

Про нас

IFFIP є сполучною ланкою між постачальниками, виробниками обладнання, виробниками упаковки, переробними і виробничими компаніями

Телефони: (+380) 44 490 6203, (+380) 44 490 6234, Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.